Najnovije vesti
Home / Društvo / NIČIĆ SA MINISTRIMA I DIREKTOROM KANCELARIJE ZA JAVNA ULAGANJA
NIČIĆ SA MINISTRIMA I DIREKTOROM KANCELARIJE ZA JAVNA ULAGANJA

NIČIĆ SA MINISTRIMA I DIREKTOROM KANCELARIJE ZA JAVNA ULAGANJA

Marko Blagojević direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima posetiće u sredu, 14. juna grad Zaječar.

Marko Blagojević i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić razgovaraće o finansiranju projekata u oblasti rekonstrukcije škola, ambulanti, Domova zdravlja, toplotne i vodovodne mreže.

Nakon sastanka sa Blagojevićem, gradonačelnik Boško Ničić će održati sastanak i sa ministrom poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislavom Nedimovićem. Tema sastanka biće obnova rada Agencije za ruralni razvoj i formiranje Fonda za poljoprivredu Grada Zaječara, saopštavaju iz zaječarske Gradske uprave.

U četvrtak, 15. juna Grad Zaječar posetiće Vanja Udovičić, ministar sporta i omladine.

Sa ministrom Udovičićem gradonačelnik Zaječara Boško Ničić vodiće razgovor o rekonstrukciji kompleksa Popove plaže i zaječarskog Skijališta.

Na sastanku sa ministrom biće reči i o završetku radova u hali sportova u Kotlujevcu, o projektu Fudbalskog stadiona na Kraljevici koji obuhvata radove na atletskoj stazi, rasveti, tribini na istočnoj strani stadiona i radove na samom sportskom terenu. Razgovaraće se i o zatvorenom bezenu i o njegovom ponovnom funkcionisanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>