Najnovije vesti
Home / Vesti / (AUDIO) Ničić: Situacija i dalje teška, ali više nema neprohodnih puteva 1. i 2. prioriteta
(AUDIO) Ničić:  Situacija i dalje teška, ali više nema neprohodnih puteva 1. i 2. prioriteta
Foto: Ilustracija / Print Screen Youtube

(AUDIO) Ničić: Situacija i dalje teška, ali više nema neprohodnih puteva 1. i 2. prioriteta

U 20.00 sati u Zaječaru je izmereno -12 stepeni C. Najniža temperatura u Timočkoj krajini izmerena je večeras na Babinom zubu -18 stepeni.

Uveče i u toku noći biće veoma hladno, temperatura će, prema najavama meteorologa, pasti i na 20 stepeni ispod nule. Za četvrtak meteorolozi prognoziraju sneg umerenog intenziteta i najvišu dnevnu temperaturu -3 stepena. 

Prošlo je više od 30 sati od kako je u Zaječaru juče proglašena vanredna situacija na celom području, osim za sam grad i prigradska naselja.

Prema rečima gradonačelnika Zaječara i komandanta Štaba za vanredne situacije Boška Ničića, situacija je i dalje teška, ali više nema neprohodnih puteva 1. i 2. prioriteta,  putari su danonoćno na terenu, pomaže i vojska, nema životno ugroženih u zavejanima selima, a danas popodne počelo je izvoženje snega sa gradskih ulica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>