Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ničić na Popovoj plaži: SAMO SE STVARI VRAĆAJU NA SVOJE MESTO!
Ničić na Popovoj plaži: SAMO SE STVARI VRAĆAJU NA SVOJE MESTO!

Ničić na Popovoj plaži: SAMO SE STVARI VRAĆAJU NA SVOJE MESTO!

U Zaječaru su u toku radovi na uređenju Popove plaže.

Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, koji je danas obišao radove, ništa spektakularno se ne dešava na Popovoj plaži, osim što se stvari vraćaju na svoje mesto, onakve kakve su bile.

“ Ovo će biti poprilično veliko ulaganje jer je 4,5 godina ostavljeno da propadna i očito je da će biti više posla nego što smo očekivali. Moraćemo da sredimo i tribine i terene, da vratimo tuš kabine, česme koje su uništene kao i sanitarni čvor koji je potpuno uništen i ostavljen da propadne. To su sve elementi koji su neophodni da bi se plaža otvorila i bila u punom sjaju kao što je nekad bila. Trenutno je razmišljanje mojih saradanika i mene, kolika je zainteresovanost gradjana da plažu, pored kupanja i ostalog, koriste za izlazak u večernjim satima, pa razmišljamo da li je potrebno otvoriti jedan ugostiteljski objekat koji će biti korišćen u tu svrhu“, istakao je Ničić i dodao:

„Vratićemo i sva ona igrališta. Mnogi od nas su zaboravili da je ovde mogao da se igra vaterpolo u vodi, da je bio teren koji sada ne možemo da pronadjemo, ne možemo da nađemo gde je teren za fudbal na sapunici, velike igračke gde su se deca igrala besplatno kada su dolazila sa roditeljima. Nismo sve to pronašli, ona su u stanju truljenja u nekim magacinima u bivšoj Timočanki. Mi sada imamo i problem. Nekada je u Timoku bio vodoskok koji je svetleo noću.  Ne da su samo ukrali i posekli specijlne kablove, već i specijalne bakarne cevi. Sve je to pokradeno i potrebno je vreme da se sve to vrati“, rekao je Ničić.

Popova plaža sa suncobranima, peskom, sa sređenim i ofarbanim ivicama, sa popravljenim pločicama koje su u međuvremenu uništene, prema Ničićevim rečima, moći će da se koristi krajem sledeće nedelje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>