Najnovije vesti
Home / Vesti / NEMANJA JOVANOVIĆ POBEDNIK FOTO KONKURSA “ISTOČNA SRBIJA – ZIMSKA ČAROLIJA”
NEMANJA JOVANOVIĆ POBEDNIK FOTO KONKURSA “ISTOČNA SRBIJA – ZIMSKA ČAROLIJA”
Pobednička fotografija:„Uživanje u zimi na Staroj planini“

NEMANJA JOVANOVIĆ POBEDNIK FOTO KONKURSA “ISTOČNA SRBIJA – ZIMSKA ČAROLIJA”

Nemanja Jovanović iz Niša pobednik je Foto konkursa „Istočna Srbija – zimska čarolija“ koji je organizovan na fejsbuk stranici Visit East Serbia.

Fotografija „Uživanje u zimi na Staroj planini“ osvojila je 1.524 glasa, što je Nemanji donelo pobedu i vikend za dvoje na Staroj planini, u domaćinstvu “Nada i Miki” u Vrtovcu.

Organizatori su odlučili da zbog, kako navode, neizvesnog finiša i male razlike, dodele i specijalnu nagradu drugoplasiranoj fotografiji „Zimska idila na Midžoru“ autora Nikole Petrovića. Ova fotografija je osvojila 1.284 glasa, a njen autor će dobiti poklon paket koji sadrži proizvode kompanija koji su sertifikovani partneri Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Zahvaljujući svim učesnicima konkursa, organizatori navode i da je svaka fotografija nagrada za sebe jer prikazuje lepotu i jedinstven doživljaj zimske čarolije istočne Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>