Najnovije vesti
Home / Hronika / Negotinac osuđen na 10 godina robije -POKUŠAO DA OBLJUBI STARICU OD 80 GODINA
Negotinac osuđen na 10 godina robije -POKUŠAO DA OBLJUBI STARICU OD 80 GODINA
Foto: Pixabay

Negotinac osuđen na 10 godina robije -POKUŠAO DA OBLJUBI STARICU OD 80 GODINA

Negotinac Dragan Cinojević(42) osuđen je na osam godina zatvora zbog pokušaja obljube i brutalnog premlaćivanja starice od 80 godina iz okoline sela Radujevac, ali je Apelacioni sud u Nišu tu kaznu Višeg negotinskog suda preinačio na 10 godina robije.

Slučaj se dogodio krajem marta prošle godine. Tada je Cinojević  razvalio vrata kuće u kojoj je starica živela sama, upao i pokušao da je prisili na oralni seks.

Starica ni po cenu života nije na to pristala, opirala se uz reči ‘’Možeš da me ubiješ, ali ja to neću da radim’’. Cinojevića je to razbesnelo, pa ju je brutalno tukao i mrcvario puna dva sata.

Napasnik je nesrećnoj ženi, koja je udovica i koja je živela sama, pretio i da će joj pobiti unuke i praunuke, ako ga oralno ne zadovolji. Nesrećna žena nudila je napadaču i novac da je pusti, ali bezuspešno.

Nakon puna dva sata batinanja nemoćne starice, napadač je jedino uspeo da je prisili da ga poljubi. Zatim je otišao uz pretnju da će je ubiti ako bilo kome kaže šta se dogodilo. To ženu nije uplašilo, nekako se odvuklase do komšinice odakle je pozvala policiju.

Cinojević je brzo uhapšen, a branio se time da nije bio svestan šta radi jer je bio pijan.

Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>