Najnovije vesti
Home / Negotin / Negotin: Sportska oprema za 18 klubova
Negotin: Sportska oprema za 18 klubova

Negotin: Sportska oprema za 18 klubova

Opština Negotin u razvoj sporta, za takmičarski, rekreativni i školski sport ove godine je preko Sportskog saveza Opštine Negotin opredelila 30.000.000 dinara. Programom raspodele sredstava u 2016. godini je za sportsku opremu izdvojeno 500.000 dinara.

Tokom jučerašnjeg dana Jovan Milovanović, predsednik Opštine Negotin i Bogdan Gugić, predsednik UO Sportskog saveza posetili su mesne zajednice Smedovac i Aleksandrovac i tom prilikom predstavnicima seoskih fudbalskih klubova uručili opremu u vrednosti od 30.000 dinara. Stefan Jovanović, predsednik FK „Smedovac“ i Dragiša Ćuković trener FK „Graničar“ u Aleksandrovcu zahvalili su se na uručenoj opremi i ukazali na značaj njihovih klubova koji okupljaju dosta igrača i ostalih zaljubljenika u ovaj sport.

Sportski fudbalski susreti su događaji koji okupljaju dosta meštana negotinskih sela. Dresovi, mreže i lopte biće podeljeni predstavnicima 18 klubova Opštinske i Okružne fudbalske lige.

Izvor: negotin.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>