Najnovije vesti
Home / Hronika / Negotin: PRETI MU KAZNA OD 16 GODINA zbog silovanja i podvođenja desetogodišnje pastorke
Negotin: PRETI MU KAZNA OD 16 GODINA zbog silovanja i podvođenja desetogodišnje pastorke
Foto: Pixabay

Negotin: PRETI MU KAZNA OD 16 GODINA zbog silovanja i podvođenja desetogodišnje pastorke

Kaznu zatvora od 16 godina, zatražilo je Više javno tužilaštvo u Negotinu za Ljubišu K. (72), iz sela Aleksandrovac, zbog silovanja i podvođenja maloletnice. On je optužen da je od 2013. godine pa sve do februara 2018. napastvovao devojčicu.

Ljubiša je 2013. godine počeo da živi sa mnogo mlađom ženom, koja je državljanka Bugarske, i njenom, tada devetogodišnjom ćerkom B. V. Seksualna tortura je počela kad je devojčica napunila 10 godina, pa je B. V. tek februara 2018. godine skupila hrabrost, otišla u policiju i prijavila očuha.

– Bila je veoma uplašena i uznemirena. Ispričala nam je da je očuh poslednjih pet godina primorava na seks i to od njene desete godine. Rekla je da je Ljubiša u poslednje tri godine primorava na seks i sa njegovim prijateljem N. M. koji živi u okolini Zaječara da bi platio račune. Kazala je doslovce „Kad on dođe, Ljubiša mu uzme 100 evra i mene ostavi s njim da radi šta hoće“ – kaže izvor.

Policija je nakon hapšenja Ljubiše K. saslušala Ljubišinu nevenčanu suprugu koja je izjavila da nije primetila da njena ćerka trpi seksualno zlostavljanje.

– To je skromno domaćinstvo. Ljubiša je bio kovač i sad popravlja sekire, motike i kose, a njegova žena radi za nadnicu… Vole da popiju i on i ona – kažu meštani ovog sela.

N. M. iz okoline Zaječara je u istrazi priznao da je Ljubiši davao novac da bi ga devojčica oralno zadovoljavala. N.M. se nagodio sa Tužilaštvom i on je pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora.

Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>