Najnovije vesti
Home / Vesti / Neformalna grupa Outhide festivala postavlja klupe na zaječarskoj Kraljevici
Neformalna grupa Outhide festivala postavlja klupe na zaječarskoj Kraljevici

Neformalna grupa Outhide festivala postavlja klupe na zaječarskoj Kraljevici

Nefromalna grupa Outhide festivala, u okviru programa „Šta nam teško“, realizovala je u prethodnom periodu projekat „Okreni se oko sebe“. Ideja ovog projekta bila je da se prostor omiljen među mladim Zaječarcima, ali i ostalim sugrađanima, dodatno ulepša.

Neformalna grupa je u okviru pomenutog programa napravila 7 klupica koje će danas 23. januara, postaviti na prostoru Park šume Kraljevica, tačnije na prostoru u blizini spomenika „Vešala“.

„Ovaj deo Kraljevice posećuju svakodnevno kako mladi sa svojim drugarima, tako i sugrađani kad šetaju sa porodicama ili svojim kućnim ljubimcima. Ideja mladih ljudi okupljenih u neformalnoj grupi Outhide bila je da omogući svima njima dodatne klupice gde se mogu odmoriti, ali i da dodatno ulepša prostor u Park Šumi Kraljevica. Osim toga što svojim vršnjacima i drugim zainteresovanim sugrađanima, ali i mladim iz drugih gradova nudimo alternativni muzički zvuk svake godine na prostoru Kraljevice, želimo da uradimo nešto korisno za svoj grad i svoju lokalnu zajednicu, bilo da je to postavljanje klupica ili ulepšavanje gradskih fasada umetničkim muralima“, navode u toj neformalnoj grupi.

Postavljanje klupica je planirano za 11.00 sati.

Projekat „Okreni se oko sebe“ realizovala je neformalna grupa Outhide festival, uz podršku Mladih istraživača Srbije, Narodnog Parlamenta Leskovac, a u okviru programa Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije Šta nam teško – Mladi su zakon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>