Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Nedimović u Komori Zaječar: Važno je da povežemo poljoprivredu i prehrambenu industriju
Nedimović u Komori Zaječar: Važno je da povežemo poljoprivredu i prehrambenu industriju

Nedimović u Komori Zaječar: Važno je da povežemo poljoprivredu i prehrambenu industriju

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović je u okviru svoje posete Zaječaru danas održao sastanak u Privrednoj komori Srbije -Regionalnoj  privrednoj  komori Zaječarskog i Borskog upravnog okruga. 

Direktor Privredne komore Srbije -Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga je istakao važnost ovog sastanka i zahvalio se ministru na poseti komori.

„Prvi put je ministar poljoprivrede u poseti komore u Zaječaru. Komora ima puno aktivnosti u servisiranju svoje privrede i uvek se trudimo da dovodimo aktuelne govornike“, rekao je Tošić.

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović je u komori istakao da je važno da se uvežu poljoprivreda i prehrambena industrija.

„Jako je važno da u direktnom razgovoru dobijemo informacije o tome koje su njihove potrebe. Moraću da izađem iz okvira poljoprivrede i da kažem da imamo posebne kreditne linije za mala i srednja preduzeća i da predstavimo sve ono što Vlada RS može da ponudi“, rekao je Nedimović.

Sastanku se prisutvovali poljoprivrednici, poljoprivredne stručne službe, privredna društva, predstavnici prehrambene industrije, predstavnici lokalnih samouprava  zaduženi za sektor poljoprivrede, zadruge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>