Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ne propustite u Dečijem centru -Veče sporta i razonode i Veče rok muzike „Buka i devojke“!
Ne propustite u Dečijem centru -Veče sporta i razonode i Veče rok muzike „Buka i devojke“!

Ne propustite u Dečijem centru -Veče sporta i razonode i Veče rok muzike „Buka i devojke“!

U okviru projekta “Žensko ogledalo“ koji se realizuje uz podršku Zimanovog fonda za mlade, „Zaječarske inicijative“, Fondacije „Iskorak“ i Nacionalne zadužbine za demokratiju, “Dečiji centar Zaječar“ priredjuje „Veče sporta i razonode“ u ponedeljak, 12. juna u dvorištu Dečijeg centra u Zaječaru.

Manifestacija počinje u 18.30 sati, otvaranjem izložbe „Žensko ogledalo sporta“ autorke Ljiljane Jovanović, u 19 sati je na repertoaru „Sporstko srce grada“, razgovor sa Jasminom Marković, Anđelom Risantijević i Danijelom Radojević, dok će  u 20 sati početi veče „Besede i pesnikinje“.

U utorak 13. juna u 18 sati počinje veče rok muzike „Buka i Devojke“, kada će se prisutnima predstaviti učesnici rok kampa za devojčice, kao i „Kreativna buka“, radionica bubnjeva Selene Simić.

Zainteresovani će u okviri večeri rok muzike „Buka i devojke“ imati priliku da o trubi govore sa Marinom Milošević, trubačici koja je svirala u rok, rege i pank bendovima. Danas svira džez i komponuje. Pored trube svira i klavir, a voli muziku koja budi dobru energiju u ljudima.

Ljubitelji rok muzike, od 20 sati, mogu uživati u  koncertu grupe „Voice feminine“ .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>