Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ne propustite Međunarodni sajam „Zdravo-domaće-prirodno“, Sajam finansiranja i Sajam turizma u Zaječaru
Ne propustite Međunarodni sajam „Zdravo-domaće-prirodno“, Sajam finansiranja i Sajam turizma u Zaječaru

Ne propustite Međunarodni sajam „Zdravo-domaće-prirodno“, Sajam finansiranja i Sajam turizma u Zaječaru

Grad Zaječar i Privredna komora Srbije – RPK Zaječarskog i Borskog okruga, 29. i 30. septembra organizuju 6. Međunarodni sajam „Zdravo-domaće-prirodno“, 3. Sajam finansiranja i 2. Sajam turizma. Podnošenje prijava za izlagače je do 11. septembra.

Sajam „Zdravo-domaće-prirodno“ održava se sa ciljem promocije tradicionalnih, domaćih proizvoda i prava je prilika za širenje tržišta prirodnih proizvoda, povećanje proizvodnje i plasmana, ali i za razmenu znanja i iskustva.  Sajam finansiranja je prilika da se na jednom mestu okupe predstavnici banaka i osiguravajućih kuća iz regiona i šire i predstave svoje ponude privrednicima i građanima. Jedan od najvažnijih ciljeva sajma turizma je predstavljanje turističkih potencijala, prirodnih resursa, kulturnog bogatstva i turističkih destinacija sa raznovrsnim sadržajima za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju.

Učesnicima i posetiocima biće pripremljen prateći program kroz edukativne seminare, prezentacije kao i degustacije proizvoda. Izlagačima je obezbeđen besplatan izlagački prostor, a za sve posetioce sajma ulaz je besplatan. Kotizacija u humanitarne svrhe za decu bez roditeljskog staranja iznosi 500 dinara.

Najavljeno je učešće većeg broja izlagača iz Srbije, zemalja u okruženju i Evropske unije. Podnošenje prijava za izlagače je do 11. septembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>