Najnovije vesti
Home / Društvo / Ne propustite Međunarodni festival „Prva harmonika Srbije“ u Sokobanji
Ne propustite Međunarodni festival „Prva harmonika Srbije“ u Sokobanji

Ne propustite Međunarodni festival „Prva harmonika Srbije“ u Sokobanji

Jedan od najstarijih festivala u našoj zemlji „Prva harmonika Srbije“, 37. po redu, biće održana u petak i subotu, 9. i 10. avgusta u Sokobanji. Ove godine nastupiće Dejan Petrović i „Big bend“, kao i legenda narodne muzike Miroslav Ilić u pratnji orkestra Miše Mijatovića.

U petak, 9. avgusta, u 10.00 sati, kod Hotela „Moravica“ biće održan takmičarski deo za mlađe kategorije harmonikaša: petlići, pioniri, stariji pioniri, mlađi juniori,  kao i duet takmičara mlađih od 15 godina.

Revijalni deo ovogodišnjeg Festivala počinje u 20.00 časova na Centralnom gradskom trgu, kada će biti organizovan nastup prvoplasiranih takmičara u mlađim kategorijama i dodela priznanja, dok će u 21.00 čas početi koncert Dejana Petrovića i „Big benda“.

U subotu, 10. avgusta, od 10.00 sati, kod Hotela „Moravica“, biće održan takmičarski deo za starije kategorije harmonikaša: juniori, seniori, kao i duet takmičara starijih od 15 godina.

Drugi dan revijalnog dela Festivala počinje u 20.00 časova, a nakon nastupa prvoplasiranih takmičara u starijim kategorijama, dodele priznanja i proglašenja sveukupnog pobednika, nastupiće Miroslav Ilić u pratnji orkestra Miše Mijatovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>