Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Ne propustite hit predstavu „Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada“ u zaječarskom pozorištu
Ne propustite hit predstavu „Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada“ u zaječarskom pozorištu

Ne propustite hit predstavu „Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada“ u zaječarskom pozorištu

Predstava „Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada“ biće izvedena na sceni zaječarskog pozorišta u petak, 21. oktobra.

Komad „Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada“ na duhovit način dočarava svakodnevne situacije sa kojima se susreću žene i muškarci u vremenu u kome živimo. Dve glavne junakinje Čupka i Čarna, kao dve najbolje drugarice, bore se sa svojim „nerešivim“ problemima, dok Mikan Kozomara igra čuvenog Zverku. Čarna je još uvek neudata i čeka čoveka svog života, dok je Čupka udata i majka je troje dece. Iako žive potpuno različite živote, „problemi“ sa kojima se susreću su veoma slični.

Na sceni će svoje glumačko umeće predstaviti Anita Petković, Svetlana Milenković i Mikan Kozomara. Performans je prožet muzičkim songovima, uz obaveznog gosta iznenađenja, a predstavu potpisuju tri autora, Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer. Producent je Stanko Holcer.

Karte se mogu kupiti na blagajni zaječarskog pozorišta, po ceni od 300 dinara, dok će na dan predstave cena karte iznositi 350 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>