Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Nakon svežeg jutra, sunčano i toplo
Nakon svežeg jutra, sunčano i toplo

Nakon svežeg jutra, sunčano i toplo

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano uz severozapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura će biti od devet do 16, a najviša dnevna od 26 do 29 stepeni.

U Zaječaru danas sunčano i toplo, najviša dnevna temperatura 27 stepeni. U četvrtak sunčano i toplije, minimalna temperatura 16, najviša dnevna 31 stepen.

Optimalni termički uslovi pogodovaće većini hronično obolelih, ali se izvesna opreznost savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa osetlјivim nervnim sistemom. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Saobraćaj na putevima Srbije odvija se umerenim intenzitetom, bez zastoja na naplatnim rampama i dužih zadržavanja na graničnim prelazima, a vozače očekuju povoljne vremenske prilike, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

AMSS navodi da se nešto veći broj vozila očekuje tokom dana, posebno na autoputevima, kada i na naplatnim rampama dolazi do većeg protoka vozila, pri čemu dolazi do kraćih zadržavanja. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.

AMSS podseća da se danas i sutra radi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na deonici Beograd-Obrenovac, u zoni klizišta Umka, pa će se tu saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>