Najnovije vesti
Home / Kultura / Predstojećeg vikenda u zaječarskom pozorištu FILMSKI VIKEND HORORA I KOMEDIJE
Predstojećeg vikenda u zaječarskom pozorištu FILMSKI VIKEND HORORA I KOMEDIJE

Predstojećeg vikenda u zaječarskom pozorištu FILMSKI VIKEND HORORA I KOMEDIJE

Kupina film i Pozorište Timočke Krajine “Zoran Radmilović” započeli su dugogodišnju saradnju na realizaciji filmskog programa. Filmovi će biti prikazivani svakog petka, subotom i nedeljom, u danima kada pozorište nema svojih aktivnosti.  Zaječarci će  moći da uživaju u savremenim 2D i 3D projekcijama uz najsavremeniju digitalnu tehniku. Od 15. do 17. septembra biće organizovan  “VIKEND HORORA I KOMEDIJE”.

Na filmskom platnu 15, 16, i 17. septembra u 15 sati, biće prikazan 3D film „Mali Bigfoot“, dok će „Spajdermen“ biti prikazivan od 17 sati.

Osim animiranog filma „Mali Bigfoot“ i „Spajdermen“ (u 3D tehnologiji) ljubitelji filmova uživaće i u dve sjajne filmske premijere „TO“ u 21 sat i 30 minuta  i „Logan Laki“ u 19.30.

Karte se mogu rezervisati i On-line direktno preko sajta kupinafilm.

MALI BIGFOOT 3D


Cena ulaznice: 290 din.
Žanrovi: Animirani, sinhronizovani
Vreme trajanja: 95

Od reditelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva neverovatnu tajnu.

SPAJDERMEN 3D


Cena ulaznice: 290 din.
Žanrovi: Akcija
Vreme trajanja: 135 minuta
Glumci/izvodjaci: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Mladi Piter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno delovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu SPIDER-MAN.

„IT“  (Horor)


Tip sadržaja: film
Cena ulaznice: 250 din.
Žanrovi: Horor
Vreme trajanja: 135 minuta
Glumci/izvodjaci: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard

Genijalni Stephen King i njegova knjiga TO postali su svetski fenomen nakon ekranizacije davne 1990. godine. Kada počnu da nestaju deca iz gradića Derry, Maine, grupa dece će morati da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Oni će morati da se sretnu sa zlim klovnom Pennywiseom, čija istorija nasilja i ubistava datira daleko u prošlost.

„LOGAN LAKI“ (Komedija)


Tip sadržaja: film
Cena ulaznice: 250 din.
Žanrovi: Komedija
Vreme trajanja: 119

Glumci/izvodjaci: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Hilary Swank

„Povratnički“ film slavnog Stevena Soderbergha, reditelja filmova Oceanovih jedanaest, dvanaest i trinaest, nakon što je pre pet godina otišao u penziju. Priča prati dvojici braće koji planiraju da izvedu veliku pljačku tokom Nascar trka. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu čine još i Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i sve popularnija Katherine Waterston.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>