Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Na oduševljenje oko 130 polaznika Škole fudbala OFK 019 -PRIREĐENA NOVOGODIŠNJA ŽURKA i dodeljene zahvalnice prijateljima kluba (FOTO)
Na oduševljenje oko 130 polaznika Škole fudbala OFK 019 -PRIREĐENA NOVOGODIŠNJA ŽURKA i dodeljene zahvalnice prijateljima kluba (FOTO)

Na oduševljenje oko 130 polaznika Škole fudbala OFK 019 -PRIREĐENA NOVOGODIŠNJA ŽURKA i dodeljene zahvalnice prijateljima kluba (FOTO)

Rukovodstvo kluba OFK 019 u četvrtak je za svoje mlade fudbalere, polaznike Škole fudbala, organizovalo druženje i priredilo novogodišnju žurku, a prijatljima kluba dodeljene su zahvalnice za pruženu svesrdnu pomoć.

Uoči novogodišnjih i božićnih praznika, u pravoj prazničnoj atmosferi, uprava kluba OFK 019 organizovala je druženje za sve članove kluba ali i prijatelje koji su podržavali rad kluba i prepoznali njegov kvalitet. U klubu je trenutno oko 130 mladih fudbalera, a prema mišljenju rukovodstva kluba, sigurno je da će OFK 019 iznedriti nove fudbalske nade.

„OFK 019 je pre svega škola fudbala za najmlađu decu, za decu 2007. godište i mlađu. Ove godine smo vršili upis dece 2012. i 2013. godište. Ova godina je bila dosta uspešna, povećali smo članstvo, povećali smo broj terena i uredili terene, napravili uslove za treninge u zimskom periodu, organizovali smo turnir koji je po nama, obeležio 2017. godinu. Učinili smo da Škola fudbala postane pravi poligon za razvoj motoričkih sposobnosti dece, pre svega, a uspevamo i da razvijemo ljubav kod dece prema fudbalu, najpopularnijem sportu na svetu“, ističe Zoran Nikolić i dodaje:

„Ovo je prva proslava posle godinu dana rada i imamo čime da se pohvalimo jer smo na turnirima širom Srbije, u Beogradu, Nišu, Paraćinu… osvajali mnogobrojna priznanja. Trenutno u klubu trenira oko 130 dece u kategorijama 2007, 2008, 2009, 2010. i 2011. godište i poslednja kategorija je 2012. i 2013. godište. Po novom Zakonu o sportu morali smo da napravimo i prvi tim da bi sačuvali status kluba. Prvi tim se takmiči u Okružnoj ligi, tu nemamo nikakve  ambicije, tu smo gde jesmo, bitno je da postojimo“, istakao je Zoran Nikolić iz uprave kluba i dodao:

„Za narednu godinu planiramo još veći broj učešća na turnirima a planiramo da učestvujemo i na dva turnira u inostranstvu i u zemljama regiona. Planiramo da decu, u narednoj godini vodimo na pripreme u Grčku, to je takozvani „Glorija kamp“, koji je prilagođen njihovom uzrastu i za sada imamo oko 40-ak prijavljene dece. Planiramo još bolje i kvalitetnije da radimo“.
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>