Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Na Grliškom jezeru održan šesti Kup u pecanju ribe udicom na plovak (FOTO)
Na Grliškom jezeru održan šesti Kup u pecanju ribe udicom na plovak (FOTO)

Na Grliškom jezeru održan šesti Kup u pecanju ribe udicom na plovak (FOTO)

Na Grliškom jezeru u selu Leskovac održan je tradicionalni 6. Kup u pecanju ribe udicom na plovak, u organizaciji ratnih i mirnodopskih vojnih invalida.

Prvo mesto na ovom takmičenju zasluženo je pripalo SUBNOR-u Zaječar, drugo mesto su zauzeli ratni vojni invalidi Kragujevca, dok je treće mesto pripalo ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima iz Pirota.

„Takmičenje je trebalo da se održi na “Popovoj plaži“, ali zbog ispuštene brane i velike trave, ono je održano na jezeru. Međutim, zbog niskog vodostaja Grliškog jezera, ulov ribe je bio znatno manji od očekivanog“, kažu organizatori.

Na takmičenju učestvuje nekoliko ekipa iz Zaječara (Ratnih i mirnodopskih vojnih invalida, SUBNOR-a, Sindikata policije, Vojske Srbije i Rudnika lignita Lubnica), ali i ekipe Ratnih vojnih invalida Kragujevca, Kraljeva, Ćićevca, Petrovca na Mlavi, Kovina, Subotice i Pirota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>