Najnovije vesti
Home / Društvo / Na gradskom trgu družili se zaječarski osnovci i pripadnici policije
Na gradskom trgu družili se zaječarski osnovci i pripadnici policije

Na gradskom trgu družili se zaječarski osnovci i pripadnici policije

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva, slave i Dana policije, pripadnici Policijske uprave u Zaječaru organizovali su danas na Trgu osobodjenja u Zaječaru, Open Day – Dan sa policijom.

Tom prilikom, pripradnici zaječarske policije i vatrogasno-spasilačke jedinice, prikazali su uniforme, opremu, vozila i veštine prvacima zaječarskih škola, kao i zainteresovanim gradjanima.

Milena Božić Milić, PR Policijske uprave u Zaječaru kaže da je ovo jedan od načina da se gradjanima približi rad policije.

«Obeležavanje ovog dana samo je jedan od načina da se zaječarskim mališanima i gradjanima, približi rad policijskih službenika i vatrogasno-spasilačkih jedinica», ističe Milena Božić Milić i dodaje da je u okviru «Dana sa policijom» organizovana i svečana akademija na kojoj su dodeljene plakete penzionisanim pripadnicima zaječarske Policijske uprave.

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva, slave i Dana policije, organizovana je i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Tom prilikom prikupljeno je 30 jedinica krvi.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>