Najnovije vesti
Home / Vesti / Na Gitarijadi se rodila ljubav, A OVE GODINE STIGLA JE I BEBA U ROCK KAMP
Na Gitarijadi se rodila ljubav, A OVE GODINE STIGLA JE I BEBA U ROCK KAMP

Na Gitarijadi se rodila ljubav, A OVE GODINE STIGLA JE I BEBA U ROCK KAMP

Upoznajte najmlađeg kampera 52. Gitarijade, DESETOMESEČNU KATARINU IZ MAJDANPEKA

52. Gitarijada u Zaječaru zvanično je završena u subotu, a ono što je obeležilo ovogodišnji rok spektakl, je svakako nastup čuvenog britanskog rokera Bili Ajdola. Preko 1.000 kampera, sjatilo se u park šumu Kraljevica kako bi ispratilo najveću rok manifestaciju na Balkanu, što zbog Bilija, što zbog ostalih učesnika, a među njima su i članovi porodice Kostić sa svojom desetomesečnom bebom, Katarinom. Time je, mala Katarina iz Majdanpeka i zvanično postala najmlađi kamper 52. Gitarijade.

„Nama je postala tradicija da dolazimo na Gitarijadu, ovo je već šesta godina kako dolazimo ovde, gde je i sve počelo. Mi smo našu vezu započeli na ovoj rok manifestaciji, pa nam je nekako i od posebnog značaja.  Ipak, ove godine smo u  pojačanom sastavu ovde jer je sa nama i naša desetomesečna beba, Katarina“, rekli su nam Kostići.

Oni su dodali da se i Katarina lepo zabavlja ali da joj se, prema njenim pokretima i osmehu, najviše dopao nastup Galije.

„Imamo ovde svoj šator sa dušekom, igračkama, Katarina se lepo zabavlja. Ono što smo primetili, na osnovu njenih pokreta, smeha, je to, da su joj se najviše dopale Galijine pesme. Uživala je a onda je otišla na spavanje“, kroz smeh su nam ispričali Suzana i Miloš.

Nakon Gitarijade, Kostići su otišli put Majdanpeka, a Katarina je ostala zapamćena po tome što je dobila „titulu“ najmlađeg kampera 52. zaječarske Gitarijade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>