Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru 7. međunarodni Simpozijum o upravljanju prirodnim resursima
Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru 7. međunarodni Simpozijum o upravljanju prirodnim resursima

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru 7. međunarodni Simpozijum o upravljanju prirodnim resursima

Fakultet za menadžment Zaječar u saradnji sa Ekonomskim Institututom Univerziteta primenjenih nauka Stanislaw Staszic, Pila, Poljska i Fakultetom ekonomskih nauka Univerziteta ”1 December 1918”, Alba Iulia, Rumunija, organizuje u sredu 31. maja tradicionalni 7. međunarodni Simpozijum o upravljanju prirodnim resursima.

Svečano otvaranje je u 11 sati u amfiteatru Fakulteta za menadžment.

 Simpozijum o upravljanju prirodnim resursima se organizuje sa ciljem da se definišu glavni problemi i predlože optimalna rešenja u oblasti ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa. Simpozijum će obuhvatiti naučne oblasti: prirodni resursi, ekonomija, menadžment i ljudski resursi, održivi razvoj, zaštita životne sredine, energetika, organizaciono ponašanje i društveno odgovorno poslovanje i dr.

Ovaj simpozijum predstavlja multidisciplinarnu platformu za istraživače iz različitih oblasti nauke i struke za razmenu znanja, ideja i iskustava koje će doprineti sagledavanju realne situacije u oblasti ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa i nalaženju odgovarajućih naučnih rešenja u ovoj oblasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>