Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Muzičko – likovana radionica u DEČIJEM CENTRU ZAJEČAR
Muzičko – likovana radionica u DEČIJEM CENTRU ZAJEČAR

Muzičko – likovana radionica u DEČIJEM CENTRU ZAJEČAR

U okviru „Dečijeg centra Zaječaru“, počinje sa radom Muzičko-likovna radionica namenjena najmlađem uzrastu, ali i svima onima koji žele da se bave muzikom i slikarstvom. U subotu 9. septembra, u vremenu od 10 do 12 sati, u prostorijama „Dečijeg centra Zaječar“, obaviće se testiranje polaznika za upis u MoZo radionice, a narednog dana je upis. 

Početak nastave MoZo radionice je od 13. septembra. Radionica ima za cilj da polaznici kroz igru i druženje naprave prve korake u muzicu i slikarstvu. Nastavu izvode profesori muzike i likovne umetnosti sa dugogodišnjim pedagoškim, izvođačkim i izlagačkim iskustvom, kao i velikim brojem ličnih i učeničkih nagrada i priznanja.

Kroz brižljivo kreirane programe za različite uzraste, polaznici MoZo radionice, upoznaće se sa osnovnim muzičkim i slikarskim veštinama i znanjima ali i svi oni koji žele da se bave muzikom i slikarstvom a iz nekog razloga ne mogu da idu u klasičnu muzičku ili likovnu školu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>