Najnovije vesti
Home / Hronika / Uhapšeno 97 osoba zbog krađe i razbojništva -HAPŠENJE I U ZAJEČARU
Uhapšeno 97 osoba zbog krađe i razbojništva -HAPŠENJE I U ZAJEČARU

Uhapšeno 97 osoba zbog krađe i razbojništva -HAPŠENJE I U ZAJEČARU

Pripadnici MUP, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

U prethodnih nekoliko dana, više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata sprovedeno je na teritoriji policijskih uprava Beograd, Zaječar, Kragujevac, Novi Pazar, Leskovac, Pirot, Pančevo, Požarevac, Smederevo, Bor, Vranje,  Jagodina, Sremska Mitrovica i Prokuplje, a uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 300 teških krađa, krađa i razbojništava, navodi se u saopštenju.

U okviru tih akcija podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba.

Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela – između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i SIM kartica, dva kompjutera, kao i više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su B.A. (28) i D.B. (34) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teška krađa u dve prodavnice u Zaječaru i Knjaževcu.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>