Najnovije vesti
Home / Ritam grada / MUP: Uhapšeno 139 osoba zbog droge i oružja -ZAJEČARAC PAO ZBOG 2 KG MARIHUANE
MUP: Uhapšeno 139 osoba zbog droge i oružja -ZAJEČARAC PAO ZBOG 2 KG MARIHUANE

MUP: Uhapšeno 139 osoba zbog droge i oružja -ZAJEČARAC PAO ZBOG 2 KG MARIHUANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili 139 osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 96 osoba od kojih je oduzeto ukupno 128,5 kilograma opojne droge, a otkriveno je i sedam laboratorija za proizvodnju različitih narkotika.

Zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja uhapšene su 43 osobe, a kod njih je, između ostalog, pronađeno 14,5 kilograma eksploziva, dva ručna raketna bacača „zolja“, 56 pušaka, 36 pištolja i revolvera i šest bombi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su N.I. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pregleda vozila kojim je upravljao osumnjičeni pronašla i zaplenila više od dva kilograma marihuane spakovane u dva paketa.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>