Najnovije vesti
Home / Hronika / MUNJA IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU
MUNJA IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU

MUNJA IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU

Miloš Veličković „Munja“ (30) iz Zaječara,  koji je teško povređen krajem oktobra, kada je, dok je pomagao prijateljima u šumi, palo drvo na njega, preminuo je danas u prepodnevnim satima u niškom Kliničkom centru.

Miloš je sa povredama glave i grudnog koša, nakon što je zadobio povrede, hitno prebačen u niški Klinički centar, gde je hospitalizovan i operisan.

Do zadnjeg časa Zaječarci su se nadali da će njihov sugrađanin koga malo ko u gradu na Timoku nije  poznavao, biti jači od posledica teškog povređivanja. Na žalost Miloš je danas, posle gotovo dva meseca borbe, podlegao povredama i izgubio životnu bitku.

Uvek nasmejan, raspoložen da svakog na ulici pozdravi, pita „kako si“ i pritekne u pomoć, ostaće upamćen kao legenda gradskih ulica, „dobra i čista duša“ o kojoj su Zaječarci imali samo reči hvale,

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>