Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Mirković: Vratićemo Zaječar na kartu Srbije!
Mirković: Vratićemo Zaječar na kartu Srbije!

Mirković: Vratićemo Zaječar na kartu Srbije!

Kandidat za gradonačelnika na listi „Istrajno i časno za život“ Saša Mirković održao je juče konferenciju za novinare. 

Mirković je rekao da još uvek nije stigao odgovor od Gradske izborne komisije Zaječar, a povodom njegovih ranijih navoda da je njen rad neregularan.

„Niko od opozicije nema kontrolu nad biračkim mestima. Moji napori da svi iz opozicije sednemo i razgovaramo oko izbornih uslova, nisu urodili plodom. Jedino naša lista „Istrajno i časno za život“ može i hoće da nastavi razvijanje Zaječara tamo gde smo stali. Grad Zaječar mora da bude centar Timočke krajine. Do pre godinu i po dana Zaječar je bio živ grad, u Zaječar se rado dolazilo“, rekao je Mirković i dodao:

„Mi ćemo u narednih par dana odlučiti  o političkom koracima. Ne mislim da su građani zadovoljni onim što je urađeno u zadnjih godinu i po dana. Potrudićemo se da žive bolje. Svakom penzioneru grada Zaječara koji ima manju penziju od 20 hiljada dinara iz budžeta grada Zaječara isplatićemo pomoć u tom iznosu. Umanjićemo takse i one namete koji su poslednjih godinu i po dve dana uvećali i vratićemo besplatne vrtiće u grad Zaječar. Mladi odlaze, moramo da nađemo način da ih zadržimo“, rekao je Mirković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>