Najnovije vesti
Home / Vesti / MOL I KFC DOLAZE U ZAJEČAR
MOL I KFC DOLAZE U ZAJEČAR

MOL I KFC DOLAZE U ZAJEČAR

Naftna kompanija „MOL“ i lanac restorana brze hrane KFC, otvoriće svoje objekte u Čupićevoj ulici u Zaječaru, najavio je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić gostujući na Magnum radiju. 

Kako je rekao prvi čovek grada, predstavnici kompanije MOL, koja je kupila zemljište bivšeg  „Zaječar prometa“ u Čupićevoj ulici, posetili su pre nekoliko dana Zaječar i prilikom tog susreta potvrdili da će otvoriti savremenu benzinsku stanicu na toj lokaciji.

„Kada govorimo o Čupićevoj ulici, moram da kažem da će „Lidl“ vrlo brzo početi sa gradnjom, tačan datum ćemo zajedno sopštiti. Dobili su sve dozvole, ipunjeni su im svi uslovi, čak i od strane EPS-a, da se jedna trafo stanica koja nije bila u funkciji, a nalazi se na sredini placa, inače se vodi na EPS, sruši. Takođe,  kod mene su pre nekoliko dana, u ponedeljak, bili predstavnici kompanije MOL, koja je kupila u Čupićevoj ulici deo „Zaječar prometa“ i oni će tu sagraditi jednu savremenu benzinsku pumpu sa 12 točilica, zajedno sa lancem restorana KFC i sa modernom perionicom automobila. Ta ulica će zaista postati atraktivna“, rekao je Ničić.

Ničić je tom prilikom potvrdio da će naredne godine biti potpuno rekonstruisana Čupićeva ulica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>