Najnovije vesti
Home / Vesti / MOĆ PROMENE, radionice fizičke samoodbrane u zaječarskom Dečijem centru
MOĆ PROMENE, radionice fizičke samoodbrane u zaječarskom Dečijem centru

MOĆ PROMENE, radionice fizičke samoodbrane u zaječarskom Dečijem centru

Dečiji Centar Zaječar u saradnji sa Udruženjem Fenomena iz Kraljeva organizovao je kurs „Moć promene“.

Prvi susret održan je minulog vikenda u prostorijama Dečijeg Centra, a kurs čini ciklus radionica, zajedno sa časovima fizičke samoodbrane, i namenjen je devojkama srednjoškolskog uzrasta.

„Na ovim susretima, u narednih 7 nedelja, petnaestak devojaka će imati mogućnost da steknu veštine prepoznavanja sopstvenih emocija i potreba, veštine postavljanja granica, razumevanje obrasca moći i kontrole u vezama, ali i kako ih prepoznati i zaštititi se od nasilja u vezama. Cilj ovog kursa je osnaživanje mladih devojaka da preuzmu aktivnu ulogu u svom životu putem samopomoći“, kažu u Dečijem centru.

Tokom ovog kursa devojke će imati priliku i da savladaju osnovne tehnike samoodbrane i nauče kako ih mogu primeniti u svakodnevnom životu. Kurs vode dve akreditovane voditeljice i instruktorka samoodbrane, a učećše na kursu je besplatno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>