Najnovije vesti
Home / Hronika / MLADIĆ IZ OKOLINE KLADOVA PAO NA POLIGRAFU ZBOG OBLJUBE TRINAESTOGODIŠNJAKINJE
MLADIĆ IZ OKOLINE KLADOVA PAO NA POLIGRAFU ZBOG OBLJUBE TRINAESTOGODIŠNJAKINJE
Foto: Ilustracija -Pixabay

MLADIĆ IZ OKOLINE KLADOVA PAO NA POLIGRAFU ZBOG OBLJUBE TRINAESTOGODIŠNJAKINJE

D. T. (25) iz okoline Kladova, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao A. B. (13), pao je na poligrafu, saznaje Kurir. Iako je sve vreme negirao da je obljubio maloletnicu, poligraf je pokazao suprotno.

Inače, A. B. je policiji rekla da je D. T. nije silovao, već da su oni duže vreme u vezi i da je ona zaljubljena njega!

D. T. se nedavno oženio jednom konobaricom, a policiji ga je prijavila upravo supruga jer je u njegovom mobilnom telefonu pronašla poruke i fotografije s maloletnicom, koja inače ide u sedmi razred osnovne škole, a navodno je i ometena u razvoju.

– Sve vreme je tvrdio da je nije silovao i da mu neko namešta. Rekao je da poznaje njene roditelje i zamolio policiju da uzme lovačku pušku od njenog oca, jer se plaši da će ga ubiti, i inspektori su to i uradili – kaže izvor.

Ipak, istražitelje je šokirala maloletnica svojom pričom.

– Plakala je i rekla je da voli D. T., da su oni u dužoj vezi i da je on čovek njenog života. Negirala je da ju je silovao ili seksualno napastvovao, tvrdeći da je, naprotiv, ona zaljubljena u njega.

Kako saznaje Kurir, devojčica i njena mlađa sestra žive u selu u okolini Kladova i preko nedelje smeštene su u đački internat, a za vikend su kod kuće. Njen otac Dragiša kaže da poznaje D. T.

Roditelji u šoku

– Dolazio je kod nas, radili smo zajedno. Nisam primetio da ima bilo šta s mojom starijom ćerkom. Supruga i ja šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo – rekao je Dragiša.

Inače, na lekarskom pregledu utvrđeno je da je devojčica deflorisana, a D. T se nalazi u pritvoru.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>