Najnovije vesti
Home / Sport / Mladi zaječarski teniseri ponovo postigli odlične rezultate
Mladi zaječarski teniseri ponovo postigli odlične rezultate

Mladi zaječarski teniseri ponovo postigli odlične rezultate

Otvoreno prvenstvo AS Timoka za takmičare do osam godina, održano je minulog vikenda u zaječarskoj Osnovnoj školi „Ljubica Radosavljević Nada“. U konkurenciji takmičara iz Zaječara, Bora, Knjaževca i Beograda, veoma zapažen rezultat ostvarili su zaječarski teniseri.

Veliki talenat i nada AS Timoka, Nađa Cvetković, osvojila je pehar za drugo mesto, Andrija Dimitrijević medalju za treće mesto, dok su Ognjen Pavlović i Jana Stanojević zauzeli četvrto mesto.

U ime grada Zaječara, direktorka Turnirsticke organizacije Dragana Gogic Rajković, podelila je svim takmičarima poklone.

Kroz stručni rad sa najmlađima, u saradnji sa TSS programom tennis 10s, Teniski klub AS Timok i ovoga puta je pokazao da je akcenat stavljen na razvoj sporta, tenisa.  Zaječarski teniseri se sada pripremaju za naredni turnir koji će biti organizovan 21. decembra u gradu na Timoku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>