Najnovije vesti
Home / Sport / Mladi teniseri As Timok-a osvojili PRVA MESTA!
Mladi teniseri As Timok-a osvojili PRVA MESTA!

Mladi teniseri As Timok-a osvojili PRVA MESTA!

Na teniskom turniru OP ZAJEČARA AS TIMOK za tamičare do 10 godina, narandžasti nivo, iz kalendara TSIS, zaječarski mali teniseri As Timoka, u obe konkurencije osvojili su prva mesta.

Naime, u konkurenciji dečaka, šampionski pehar osvojio je Janko Mladenović, pobedivši u neizvesnom finalu klupskog druga Luku Lazića. Treće mesto podelili su Veljko Đorđević i Uroš Milošević, takođe iz AS Timoka.

Kod devojčica treće mesto osvojila je Lana Đorđev, koja se zazluženo okitila medaljom. Prvo mesto i pobednički pehar zasluženo je osvojila i talentovana mlada teniserka AS Timoka, Vila Antonina Milisavljević koja je u finalu bila bolja od Isidore Strajinić iz TK Bor.

Pored ovog velikog uspeha tenisera AS Timoka, takođe i u konkurenciji takmičara do 12 godina, mladi teniseri sa Popove plaže na turniru u Euroklubu postigli su sjajne rezultate. Danilo Jovanović (AS Timok) bez izgubljenog seta, superiorno osvaja pehar za prvo mesto, dok je Maxim Milisavljević prijatno iznenadio i došao do 3. mesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>