Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Mladi bubnjari „Dečijeg centra Zaječar“ učestvovaće na Drum Dum Festu u Leskovcu
Mladi bubnjari „Dečijeg centra Zaječar“ učestvovaće na Drum Dum Festu u Leskovcu

Mladi bubnjari „Dečijeg centra Zaječar“ učestvovaće na Drum Dum Festu u Leskovcu

Polaznici Školice bubnjeva “Dečijeg centra Zaječar“ koju vodi Miloš Trajković, učestvovaće na Drum Dum Festu, koji se u Leskovcu održava od 14. do 15. jula.

Sedmi Drum Dum Fest održaće se 14. i 15. jula u Leskovcu, a bogat festivalski program će, pored brojnih nastupa, činiti bubnjarske radionice i sadržaji posvećeni deci.
Drum Dum Fest, jedinstveni sadržaj u festivalskoj ponudi Balkana, priprema i takmičarske programe – DDF kids i DDF teens, kao i revijalni programski deo manifestacije. Eminentni bubnjari će, kao i godinama zaredom, voditi radioničarski program, a muzički program činiće nastupi poznatih izvođača poput Tanje Jovićević, Kepa & Free spirits i drugih.

U “Dečijem centru Zaječar“ u toku su pripreme za “Drugi međunarodni inkluzivni festival dečijeg i omladinskog stvaralaštva – ART ZONA ZA SVE“ koji će se održati od 11. do 15. septembra.

Za tada je predviđena i premijera inkluzivne predstave “Pepeljuga“, čije su probe već otpočele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>