Najnovije vesti
Home / Vesti / POČINJE REALIZACIJA DRUGE FAZE PROJEKTA „NAŠE SELO“ -Miroslav Mišković 17. aprila u Dubočanu
POČINJE REALIZACIJA DRUGE FAZE PROJEKTA „NAŠE SELO“ -Miroslav Mišković 17. aprila u Dubočanu

POČINJE REALIZACIJA DRUGE FAZE PROJEKTA „NAŠE SELO“ -Miroslav Mišković 17. aprila u Dubočanu

Povodom početka realizacije druge faze projekta „Naše selo“ koji se uspešno sprovodi u dva zaječarska sela, Dubočane i Mala Jasikova, u sredu, 17. aprila, biće organizovana svečanost u Domu kulture u Dubočanu. Tim povodom meštanima će biti uručeni ugovori, i sertifikat o edukaciji koju su pohađali u organizaciji Delta Fondacije i Delta Agrara, i zvanično će otpočeti druga faza projekta – unapređenje proizvodnje.

Sa meštanima će razgovarati predsednik „Delta“ kompanije Miroslav Mišković, predsednik UO Erste Banke Slavko Carić, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, a prisustvovaće i predstavnici Privredne komore Srbije, Telekoma i drugih kompanija i institucija.

„Delta“ je projekat „Naše selo“ započela sa ciljem modernizacije poljoprivrede i unapređenja života u srpskim selima, a projektom su obuhvaćena 40 domaćinstva iz Dubočana i Male Jasikove.

Svečanost počinje u 12.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>