Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Mirković: „Ja sam uhapšen politički, nisam kriv!“
Mirković: „Ja sam uhapšen politički, nisam kriv!“

Mirković: „Ja sam uhapšen politički, nisam kriv!“

Bivši predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, saslušan je danas oko 11 časova u Osnovnom tužilaštvu u Zaječaru.

Mirković je tokom saslušanja tvrdio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, piše Alo.

- Ja sam uhapšen politički, jer sam najavio da ću se kandidovati za mesto gradonačelnika Beograda – rekao je Mirković tokom saslušanja a saznaje Alo!

On je, kako Alo saznaje, krivicu za mahinacije oko FK Timok i emitovanja spotova na Timočkoj televiziji i radiju, svalio na Velimira Ognjenovića, doskorašnjeg gradonačelnika Zaječara. Mirković je rekao da je on bio direktor televizije u vreme kada je sporni ugovor potpisan.

Govoreći o optužbama koje je tokom saslušanja Milena T. iznela na račun Mirkovića, gde je rekla da joj je on usmeno naredio da ugovori nabavku robe u vrednosti od skoro 14 miliona dinara od firme „Ofy kompani“, nekadašnji predsednik Skupštine grada Zaječara je rekao da on nije nikom mogao ništa da naredi.

- Kako ja mogu nekom da naredim, kada nisam izvršilac budžeta – rekao je Mirković a prenosi Alo.

Podsetimo, Mirković je uhapšen juče zbog sumnje da je brojnim mahinacija pribavio protivpravnu imovinsku korist i oštetio budžet za skoro 14 miliona dinara.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>