Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Milan Stanković predsednik GO SNS u Zaječaru: PRIORITET OPORAVAK GRADA
Milan Stanković predsednik GO SNS u Zaječaru: PRIORITET OPORAVAK GRADA

Milan Stanković predsednik GO SNS u Zaječaru: PRIORITET OPORAVAK GRADA

Sinoć je u sali zaječarskog pozorišta održana Izborna Skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Dosadašnji poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru, Milan Stanković sinoć je jednoglasno izabran za predsednika GO SNS-a.

Nakon što je izabran za predsednika GO SNS-a, Stanković je novinarima rekao da je prioritet u narednom periodu u što kraćem roku oporaviti grad.

„Prioritet Srpske napredne stranke u narednom periodu je da izvučemo grad iz finansijske krize što smo dobrim delom i uspeli, s obzirom na to da u našem gradu nema više kašnjenja plata, niti dugovanja u javnom sektoru. Planovi su da u narednom periodu dovedemo investitore, da zaposlimo mlade ljude, da zaustavimo odliv naših mladih ljudi, pre svega, ali i svih ostalih, da se u našem gradu može živeti od sopstvenog rada i da ne moraju više naši ljudi da odlaze, ne samo iz grada, već i iz naše zemlje“, rekao je Milan Stanković.

Na sinoć održanoj Izbornoj Skupštini Stefan Zankov, Vladimir Videnović, Rade Kostić i Sunčica Lalić Stojanović izabrani su za potpredsednike GO SNS-a u Zaječaru, dok je za sekretara izabrana Elena Petrović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>