Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Miholjsko leto u oktobru -Danas sunčano i toplo, narednih dana…
Miholjsko leto u oktobru -Danas sunčano i toplo, narednih dana…
Foto: Pixabay

Miholjsko leto u oktobru -Danas sunčano i toplo, narednih dana…

U Srbiji će danas biti pretezno suncano i toplo uz slab vetar promenljivog pravca. Ujutru će biti sveže, po kotlinama i visoravnima, kao i ponegde duž rečnih tokova biće kratkotrajna magla. Jutarnja temperatura biće od 3 do 13, a najvisa dnevna od 23 do 26 stepeni.

U Zaječaru danas sunčano i toplo za ovo doba godine. Maksimalna dnevna temperatura 23 stepena. U utorak sunčano i takođe toplo, minimalna temperatura 13, najviša dnevna 23 stepena. 

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, biće pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 23 do 27 stepeni, samo jutra sveža, po kotlinama i visoravnima, kao i ponegde duž rečnih tokova kratkotrajna magla.

Ponedeljak po pravilu donosi pojačan saobraćaj, naročito u prepodnevnim satima, kada se na prilaznim putevima većih gradova, kao i na gradskim saobraćajnicama, očekuje veći broj vozila.

I dalje se nalazimo u periodu stabilnih vremenskih prilika, sa nešto višm dnevnim temperaturama, koje će sigurno stvoriti uslove za lakšu i sigurniju vožnju, a samim tim i omogućiti dobru prohodnost puteva.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije“ nema dužih zadržavanja na naplatnim stanicama.

Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>