Najnovije vesti
Home / Sport / Mannequin Challenge: NAJMLAĐE NADE ZAJEČARSKOG FUDBALA NISU ODOLELE!
Mannequin Challenge: NAJMLAĐE NADE ZAJEČARSKOG FUDBALA NISU ODOLELE!

Mannequin Challenge: NAJMLAĐE NADE ZAJEČARSKOG FUDBALA NISU ODOLELE!

Najmlađe nade zaječarskog fudbala, polaznici Škole fudbala OFK 019, nisu odoleli novom internet izazovu u kome je potrebno da ostanete „zaleđeni“ poput lutaka u izlogu. Pogledajte ekskluzivan snimak Magnum radia!

Novi trend „Mannequin Challenge“ se rapidno širi Internetom, a nisu mu odolele ni najmlađe nade zaječarskog fudbala koji su iskoristili završetak današnjeg treninga na terenima sportskog centra Milenium, kako bi i sami pokušali da budu deo ove nove „viralne ludorije“.

Izazov je u tome da grupa ljudi ostane nepomična, „zaleđena“ u istom položaju, poput lutaka iz izloga, a prethodnih dana videli smo kako su i Klivlend Kavalirsi, zajedno sa (već bivšim predsednikom) Barakom Obamom izveli ovaj performans, a isto su učinili i fudbaleri Portugala, Borusije iz Dortmunda i mnogih drugih, kao i srpski reprezentativci.

Pogledajte snimak koji je ekskluzivno zabeležila naša reporterka Bobana Obrenović.

Priprema je trajala veoma dugo, smejali su se, bili nemirni: uživajte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>