Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Manifestacija „Sportski izazov“ zbog loših vremenskih uslova biće održana u SPORTSKOJ HALI NA KRALJEVICI
Manifestacija „Sportski izazov“ zbog loših vremenskih uslova biće održana u SPORTSKOJ HALI NA KRALJEVICI

Manifestacija „Sportski izazov“ zbog loših vremenskih uslova biće održana u SPORTSKOJ HALI NA KRALJEVICI

Manifestacija „Sportski izazov“, zbog najavljenih loših vremenskih uslova i kiše, biće organizovana u Sportskoj hali na Kraljevici, a ne na gradskom trgu, kako je ranije najavljeno, obaveštavaju organizatori.

Podsetino, između grada Zaječara i grada Pirota, 7. oktobra od 12 do 15 časova biće održano takmičenje „Sportski izazov“ u organizaciji Olimpisjkog komiteta Srbije, uz podršku kompanije Koka-Kola i lokalnih samouprava. Učestvovaće aktivni takmičari , rekreativci, ljubitelji sporta i članovi različitih sportskih organizacija koji će se nadmetati u različitim vežbama spretnosti i sportskog znanja, a sa kojima će aktivno učestvovati i Nemanja Majdov, aktuelni svetski šampion u džudou.

Takmičenje podrazumeva uključivanje u bilo koji sport, igru ili fizičku aktivnost na 15 minuta. Svi učesnici koji odvežbaju bar 15 minuta, dobijaju jedinstveno dizajniranu nalepnicu sa brojem koja automatski donosi jedan poen gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>