Najnovije vesti
Home / Vesti / Mališani zaječarskog Dečijeg centra učestvovali na „PozitivNI ulični festival“ u Nišu -Za vikend odlaze u Novi Sad
Mališani zaječarskog Dečijeg centra učestvovali na „PozitivNI ulični festival“ u Nišu -Za vikend odlaze u Novi Sad

Mališani zaječarskog Dečijeg centra učestvovali na „PozitivNI ulični festival“ u Nišu -Za vikend odlaze u Novi Sad

Minulog vikenda u Nišu je odžan „PozitivNI ulični festival“, na kome su učestvovali i mališani zaječarskog Dečijeg centra. Nakon prijavljivanja na konkurs, stručni žiri festivala je odabrao program kojim smo prezentovali deo aktivnosti “Dečijeg centra“.

Mališani Montesori radionice održali su celodnevnu radionicu za posetioce, dok su deca Genijalne družine izložila afričke maske i izrađivala marionete primenjujući umetnost reciklaže. Koreografijama su se predstavile i članice Škole džez baleta i plesne grupe “Limbo“. Takođe, odigrana je i predstava za najmlađe “Eko Rock And Grock“.

U subotu, 8. juna, u Novom Sadu će biti odraže Zmajeve Dečje Igre, a članice Škole džez baleta nastupiće sa tri koreografije odabrane od strane stručnog žirija festivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>