Najnovije vesti
Home / Bor / Makedonski sastav Vizija u Boru
Makedonski sastav Vizija u Boru

Makedonski sastav Vizija u Boru

U petak, 24. marta, u klubu „Cult Student“ u Boru gostovaće makedonski sastav VIZIJA. Bend iz Skoplja ovom prilikom promovisaće album prvenac naziva „Glasno!“. Podršku će im pružiti bend ROCK STAR iz Zaječara.

Vizija svoju prvu mini turneju radi promocije albuma započinje upravo u Srbiji, što ne čudi jer je publici u ovom delu Srbije postala poznata nakon nastupa na Gitarijadi 2013. godine.

Odlicne kritike za svoju muziku i zvuk bend je dobio od americke radio stanice „WMBR, dok je britanski muzički veb sajt „Emerging Indie Bands“ Viziju uvrstio na svojoj listi 90 najboljih novih bendova u svetu za 2014 godinu, postavljajuci je na visokom sedmom mestu.

Novembra 2015 godine, bend je objavio svoj prvi video zapis numere „Glas moje duse“ („Glasot na mojata dusa“, koji je putem drustvenih mreza izabran za najbolji makedonski video – spot u okviru rok muzike za tu godinu.

Bend Rock Star je muzička grupa novijeg datuma, koju čine iskusni i kvalitetni muzičari iz grada na dva Timoka. Borani mogu očekivati dobar provod uz pozitivnu energiju i obrade pesama poznatih bendova i muzičara.

 Početak koncerta je u 21h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>