Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Mahmutović u Zaječaru: Ministarstvo zdravlja će u narednom periodu još puno toga učiniti za vaš grad!
Mahmutović u Zaječaru: Ministarstvo zdravlja će u narednom periodu još puno toga učiniti za vaš grad!

Mahmutović u Zaječaru: Ministarstvo zdravlja će u narednom periodu još puno toga učiniti za vaš grad!

Meho Mahmutović državni sekretar u Ministarstvu zdravlja je u sklopu  redovnog obilaska zdravstvenih centara u Srbiji juče obišao Zdravstveni centar u Zaječaru. 

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja je izrazio veliko zadovoljstvo što vidi jednu dobro organizovanu zdravstvenu ustanovu kao što je Zdravstveni centar u Zaječaru.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da vidim ovako dobro organizovanu zdravstvenu ustanovu. Oni dobro rade i uslovi za pacijente su dobri. U ime Ministarstva zdravlja  mogu da kažem da je ono na čelu sa ministrom Lončarom zaista puno uradilo u poslednjih nekoliko godina. Zdravstveni sistem Republike Srbije  je znatno bolji i kvalitetniji. Posebno je značajno ulaganje ministrastva zdrvalja u istočnu Srbiju. Ova Vlada i ovo ministarstvo rade na poboljšanju sistema zdravstva, jer sama čnjenica da smo na zadnjem rangiranju bolje rangirani  od 8 zemalja članica EU, govori da je sistem zdravstva na mnogo boljem nivou nego što je bio ranije“, rekao je Mahmutović i dodao:

„Želja nam je da regionalni centri kao što je Zaječar budu dobro organizovani i da budu primer za druge regionalne centre u Srbiji. Vaša dobro organizovana angio sala sa doktorima koji izvanredno rade,  služe  kao primer dobre prakse za projekat „zlatnog sata“. Ministarstvo zdravlja će u narednom periodu još puno toga učiniti za vaš grad“.

Stanislav Tadić direktor Zdravstvenog centra u Zaječaru je ovom prikiom rekao da ta ustanova mora da pokaže šta je sve uradila u proteklom periodu.

„Svako ko dođe je dobrodošao, jer možemo da se dogovorimo i o budućim projektima“, naglasio je Tadić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>