Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „Magic Bush“ ponovo u Omladinskom centru u Zaječaru
„Magic Bush“ ponovo u Omladinskom centru u Zaječaru

„Magic Bush“ ponovo u Omladinskom centru u Zaječaru

Nakon tačno godinu dana i sjajnog koncerta koji su održali u Omladinskom centru u Zaječaru, „Magic Bush“ se vraćaju u Zaječar, večeras, 4. januara. Ovim koncertom, Magic Bush će promovisati svoj album prevenac „First…“ koji su izdali juna 2017. godine, ali će se na repertoaru ponovo naći obrade svetskih i domaćih hitova koji su obeležili Rock’n’Roll istoriju.

Početak koncerta zakazan je za 22 sata. Cena karte je 200 dinara.

Grupa Magic Bush je nastala 2015. godine u Beogradu, a osnovali su je četvorica muzičara, koji čine većinski sastav benda THE BESTBEAT (The Beatles tribute band). Orijentisani su ka brit rock i power pop zvuku. Debi album First… sadrži 12 pesama i snimljen je u beogradskom Studiju O. Muzičari koji su činili prvu postavu i komponovali pesme za debi album su: Damjan Dašić, Marko Ćalić, Nikola Dunđerović i Vitomir Milićević. Kako je u pitanju postava sačinjena od multiinstrumentalista, na snimanju prvog albuma nisu bile jasno podeljene uloge, već je vokalna i instrumentalna podela izvršena prema onome šta je za snimanje određene pesme zvučalo najbolje. Album je sniman u periodu 2015-2016. godina, a muzički producenti izdanja su Damjan Dašić i Oliver Jovanović. Kompletan album je otpevan na engleskom jeziku, a kao gosti se pojavljuju : Jamal Al Kiswani (saksofon), Branko Kosar (klavijature), Mirko Tomić (pedal steel), Vladimir Banovčanin i Ivan Kadelburg (prateći vokal). Od polovine 2016. godine, zbog obaveza prema drugim projektima, umesto Nikole i Vitomira, novu postavu upotpunjuju Vladimir Jevtić (bubnjevi) i Ivan Stanković (bas gitara). Magic Bush, trenutno, na koncertima promovišu svoj autorski rad, kao i muziku pod čijim uticajem komponuju, a u januaru 2017. godine su, ponovo, u Studiju O, otpočeli snimanje pesama koje će činiti drugi album. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>