Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Licitacija dečijih radova pristiglih na likovni konkurs „ZAzeleni“, u utorak, 24. oktobra -Prikupljen novac za POMOĆ U RADU ZAJEČARSKIH ŠKOLA
Licitacija dečijih radova pristiglih na likovni konkurs „ZAzeleni“, u utorak, 24. oktobra -Prikupljen novac za POMOĆ U RADU ZAJEČARSKIH ŠKOLA

Licitacija dečijih radova pristiglih na likovni konkurs „ZAzeleni“, u utorak, 24. oktobra -Prikupljen novac za POMOĆ U RADU ZAJEČARSKIH ŠKOLA

Likovni konkurs za decu i omladinu, u okviru volonterskog projekta „ZAzeleni“, uspešno je završen a komisija je izabrala najlepše radove. Izložba i javna licitacija pristiglih radova, biće održana u utorak,  24. oktobra u prostorijama Omladinskog Centra u Zaječaru sa početkom u 18 časova.

Prvo mesto kod predškolaca osvojila je Mila Ristić iz vrtića „Đurđevak“, drugo mesto je pripalo Urošu Vasiljeviću iz vrtića „Ljiljan“, dok je treće mesto zauzela Maša Genčić iz vrtića „Đurđevak“.

Odlukom komisije prvo mesto kod osnovaca pripalo je Nataši Mišić, učenici IV-1, Osnovne škole „Ljubica Radosavljević Nada, drugo mesto pripalo je Veri Vlahović iz Montesori radionice, zaječarskog Dečijeg Centra, treće mesto podelile su Olga Pintarić, učenica II-3, OŠ „Ljuba Nešić“ i Maša Stanojlović, učenica II-2, OŠ „Ljubica Radosavljević Nada.

Specijalne nagrade za zasluženo prvo mesto osvojila su  Deca i omladina Ustanove „Oblutak“, drugo mesto je odlukom komisije, zauzeo Milan Milojević, učenik II-2 ŠOSO „Jelena Majstorović“, dok je treće mesto zauzela Jelena Nikolić, učenica I-1, ŠOSO ,,Jelena Majstorović“.

Dodela diploma i nagrada i izložba sa javnom licitacijom pristiglih radova, biće održana u utorak,  24. oktobra u prostorijama Omladinskog Centra u Zaječaru sa početkom u 18 časova.

„Ovim putem pozivamo sve građane da dođu, licitiraju i kupe dečije radove kako bi prikupili što više novca kojim ćemo pomoći radu škola i ulepšati deci i omladini školske dane. Cena licitacionog broja je 100 din. za fizička i 500 din. za pravna lica. Nagrađeni crteži su uramljeni i njihova početna cena je 300 dinara dok svi ostali imaju početnu cenu od 100 dinara“, kažu u OPSD „Dragan Radosavljević“, čiji su članovi realizatori projekta „ZAzeleni“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>