Najnovije vesti
Home / Vesti / LETNJI PETAK, temperatura do 33 stepena
LETNJI PETAK, temperatura do 33 stepena

LETNJI PETAK, temperatura do 33 stepena

Danas će vreme biti pretežno sunčano i toplo, sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom uglavnom na severu, zapadu i u planinskim predelima. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 11 do 20, najviša dnevna od 30 do 33 stepena.

U Zaječaru danas sunačno i toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom 32 stepena. U subotu, takođe, toplo i sunčano, minimalna temperatura 22, najviša dnevna 31 stepen. 

Zadržavanje na Horgošu, na izlazu iz zemlje, je oko 40 minuta. Gužve se očekuju na svim putnim pravcima koji vode ka Mađarskoj i Hrvatskoj, odnosno ka primorju i domaćim turističkim destinacijama. Kraj radne nedelje i letnja turistička sezona, sigurno će biti razlog da saobraćaj danas bude pojačan, a protok vozila veći, saopštio je AMSS.

U zajedničkoj akciji policije i AMSS-a, postavljene su nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom.

Veb kamere, koje u svakom trenutku možete pogledati na internet platformi AMSS, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intezitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>