Najnovije vesti
Home / Ritam grada / LETNJI DAN PRED NAMA! Temperatura do 30 stepeni
LETNJI DAN PRED NAMA! Temperatura do 30 stepeni

LETNJI DAN PRED NAMA! Temperatura do 30 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, uz slab vetar promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura biće od 12 do 16, najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

Na početku nove radne nedelje, u Zaječaru  vedro i sunčano. Najviša dnevna temperatura kretaće se oko 28 stepeni. Prema najvama meteorologa, prave letnje temperature zadržaće se sve do vikenda.

Saobraćaj u Srbiji ovog jutra je umerenog intenziteta na putevima koji vode ka uobičajenim letnjim turističkim destinacijama u Srbiji, a nešto intenzivniji na pravcima koji vode ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi u saopštenju,  ovaj ponedeljka, pored uobičajeno pojačanog saobraćaja na prilazima većih gradova, proteći će u znaku pravih letnjih temperatura, pa za duža putovanja treba koristiti ranije jutarnje ili kasnije po podnevne sate.

Pre puta prekontrolišite tehničku ispravnost vozila, a u vožnji pravite češće pauze i odmore, savetuje AMSS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Horgoš čeka se oko 90 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>