Najnovije vesti
Home / Vesti / Lepa vest: PRIKUPLJEN NOVAC ZA MALOG BOGDANA -U nedelju odlazi u Tursku
Lepa vest: PRIKUPLJEN NOVAC ZA MALOG BOGDANA -U nedelju odlazi u Tursku

Lepa vest: PRIKUPLJEN NOVAC ZA MALOG BOGDANA -U nedelju odlazi u Tursku

Prikupljen je novac za prvu fazu lečenja malog Bogdana Gicovića iz Zaječara, rekla nam je danas Bogdanova mama, Marina. 

Kako nam je rečeno u telefonskom razgovoru, humani ljudi su na žiro-račun uplatili 600.000 dinara, pa će Marina i Bogdan, u nedelju oko 13.00 sati, krenuti put Turske, gde će Bogdan započeti prvi fazu lečenja, zračenjem.

Podsetimo, trogodišnji Bogdan iz Zaječara, boluje od specifičnog oblika tumora male karlice – rabdomiosarkoma koji mu je dijagnostifikovan juna meseca prošle godine. Kako je tumor, prema mišljenju stručnjaka, veliki, slepljen za karličnu kost i pun krvnih sudova, svaka hirurška intervencija bila bi jako rizična za Bogdana, koji i sada trpi velike bolove i ne može da hoda. Jedina nada mu je lečenje u Turskoj, koje će finansirati Fondacija „Podrži život“, Sergeja Trifunovića. Međutim, za prvu terapiju lečenja koja košta 15.000 evra, porodica je morala da prikupi oko 5.000 evra za put, smeštaj i sve ono što je Bogdanu neophodno tokom boravka. Bogdanova mama Marina, inače samohrana majka, nije mogla da obezbedi ta sredstva.

Porodica Gicović se zahvaljuje svim ljudima koji su pomogli da Bogdan ode na lečenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>