Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ledeni dani do petka, u Zaječaru jutros izmereno -16 stepeni
Ledeni dani do petka, u Zaječaru jutros izmereno -16 stepeni

Ledeni dani do petka, u Zaječaru jutros izmereno -16 stepeni

U Timočkoj krajini pretežno vedro vreme, ali veoma hladno. U Zaječaru u 8 sati izmereno -16 stepeni, u Negotinu -9, na Crnom vrhu -9, na Babinom zubu izmereno  -5 stepeni. 

U Preduzeću za puteve Zaječar kažu da od jutros preventivno vrše posipanje soli na svim kritičnim mestima u gradu, u blizini Doma zdravlja, na raskrsnicama, mostovima, usponima. Takođe, kažu, nastavljaju sa čišćenjem ulica III prioriteta u gradu.

Na putevima I prioriteta kolovozi su mestimično vlažni, ponegde mokri. Kolovozi na putevima III prioriteta su mokri, a snega ima i do 5 cm.

Na teritoriji Klokočevca, duž rečnih korita, zbog magle, vidljivost je smanjena na 50 do 100m. Moguće je poleđivanje kolovoza usled niske temperature.

Ledeni dani nastaviće se do petka, u jutarnjim satima biće slabog i umerenog mraza, od minus 9 do minus 4 stepena, a najviša dnevna temperatura u većini mesta biće ispod nule, upozorio je  Republički hidrometeorološki zavod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>