Najnovije vesti
Home / Ritam grada / LAPSUS BEND EKSKLUZIVNO ZA MAGNUM RADIO -Emir: I u ovoj godini ćemo raditi na velikim hitovima, a kandidovaću se i za predstavnika na Eurosongu (FOTO+AUDIO)
LAPSUS BEND EKSKLUZIVNO ZA MAGNUM RADIO -Emir: I u ovoj godini ćemo raditi na velikim hitovima, a kandidovaću se i za predstavnika na Eurosongu (FOTO+AUDIO)

LAPSUS BEND EKSKLUZIVNO ZA MAGNUM RADIO -Emir: I u ovoj godini ćemo raditi na velikim hitovima, a kandidovaću se i za predstavnika na Eurosongu (FOTO+AUDIO)

Momci koji su obradama aktuelnih hitova svojevremeno stekli titulu regionalnog muzičkog fenomena, bili su gosti, prošlog vikenda u zaječarskoj diskoteci „Night club 54″. Reč je o  jednom od najtraženijih bendova u regioni, Lapsus bendu, koji je za veoma kratko vreme napravio pravu pometnju na muzičkoj sceni i postao prava senzacija. Iako je reč o još uvek „mladom“ bendu, njihovi hitovi broje milionske preglede, a nova pesma „Lažo“ uspela je ponovo da pomeri granice na balkanskoj muzičkoj sceni. Pevač Lapus benda, Emir Aličković bio je raspoložen da popriča sa ekipom Magnum radija i otkrije planove benda u narednom periodu. 

Na pitanje da je Lapsus bend imao vremena da razgleda Zaječar, s obzirom na to da su prvi put u gradu na Timoku, Emir je odgovorio:

„Prvi put smo u Zaječaru ali na žalost nismo uspeli da razgledamo grad, malo pre svirke smo doputovali, sinoć smo svirali u Valjevu, putovali smo dosta, ali imaću priliku da prošetam sutra gradom kad ustanem“.

Lapsus bend je za veoma kratko vreme napravio pravu pometnju na muzičkoj sceni. Prema Emirovim rečima, 2017. godina je godina koja je za njega najnačajnija jer mu se, kako kaže, život promenio iz korena.

„Sve se desilo u pravo vreme, na pravom mestu. Imali smo par pogodaka, pa smo dosta odskočili za veoma kratak period. U bendu treba da bude dosta prijateljstva i slaganja jer je zajednički trud i najbolji. Prethodnu godinu su obeležile svakako za nas, naše pesme, svaka pesma je obeležila godinu na svoj način i meni je čitava godina bila burna i dosta mi se život promenio, sigurno je to najbitnija godina u mom životu jer sam odskočio, bio sam niko i ništa i napravio sam nešto sam, tako da je 2017. godina za mene veoma uspešna. Pesma „Hendikepiran“ je pesma koja je nas dovela ovde gde sada jesmo, ali ne mogu samo nju da izdvojim, moram makar još tri pesma da nabrojim, tu su „Budalo“, „Santa leda“ i poslednja pesma „Lažo“ koja sada obara dosadašnje naše rekorde“, rekao je Emir.

Jedan od trenutno najtraženijih bendova u regionu, nedavno je u Banjaluci dobio i prestižnu nagradu „Oskar popularnosti“, za najperspektivniji bend u regionu u 2017. godini.

„To je bilo nakon izbacivanja pesme „Budalo“ i sta reći, uzbuđeni smo bili, svaka nagrada imponuje, jedva čekam da ponovo odemo u Banjaluku, da zapevamo“.

Nedavno su momci iz benda, pokazali i svoju humanu stranu. Naime, oni su želeli da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija, pa je Emir u centru Sarajeva, seo na ulicu, prerušen u prosjaka i zapevao koliko ga glas nosi. Niko od prolaznika nije ni predpostavio da je u pitanju „Lapsus bend“. Tek poneke od devojaka prepoznale su dvojicu članova benda i počele da snimaju i dalje u šoku otkud oni tu i kojim povodom…Novac koji je sakupljen u šeširu tom prilikom, udvostručili su članovi benda i pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

„Odavno smo mi planirali da napravimo neku humanitarnu akciju, eto sinula je ideja. Imao sam tri udesa za godinu dana i treba pomoći, da bi te Bog sačuvao i mi smo odlučili da na taj način budemo humani, da pokažemo našu humanost a time i da spotaknemo i ostale kolege da isto urade“.

O daljim planovima Lapsus benda, Emir otkriva:

„Moja ambicija i cilj je da se kandidujem za predstavnika Bosne i Hercegovine na Eurosongu, drugi jeste da napravim koncert u rodnom gradu, treća je da napravim koncert u Sarajevu, pa onda u Beogradu i naravno planiram da izbacimo još par hitova, i neki ultra jak projekat gde ćemo okupiti najjače kompozitore, najjače tekstopisce i sve to staviti u jedno i napraviti neku hit pesmu koja će objeležiti deceniju, nadam se. Nastavićemo u ovoj godini da se bavimo humanitarnim radom i planiramo da u mnogim gradovima napravimo istu takvu akciju kao u Sarajevu“.

Iako je na meti mnogih obožavateljki, pevač najpopularnijeg mladog benda u regionu, je za Magnum radio otkrio da nema devojku i da je za sada slobodan.

„Ne branim se od obožavateljki! Slobodan sam“, rekao je Emir kroz smeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>