Najnovije vesti
Home / Kultura / KUD „Mladost“ organizuje humanitarni koncert u Domu kulture u Kotujevcu
KUD „Mladost“ organizuje humanitarni koncert u Domu kulture u Kotujevcu

KUD „Mladost“ organizuje humanitarni koncert u Domu kulture u Kotujevcu

Kulturno umetničko društvo „Mladost“ u Koltujevcu sutra organizuje humanitarni koncert. 

Sutrašnji humanitarni koncert namenjen je porodici Tošić koja živi u teškim materijalnim uslovima.  Koncert počinje u 19 sati a učestvovaće i učenici OŠ „Hajduk Veljko“ sa svojom predstavom i KUD „Penzioner“.

„Gotovo 2 i po  godine naše  kulturno-umetničko društvo nije funkcionisalo, jer nije bilo struje u Domu kulture u Kotlujevcu, pa su tako i uslovi za rad bili otežani“, rekla je za Magnum radio Milena Simić predsednica KUD „Mladost“.

Međutim, ovo udruženje već dva meseca unazad radi uveliko sa svojim dramskim, ritmičkim i folklornim sekcijama. Dom kulture je konačno dobio struju.

KUD „Mladost“, koji ima za cilj očuvanje srpske tradicije i kulturne baštine Srbije, trenutno broji 60 članova, a probe folklora, ritmike i dramske sekcije odvijaju se radnim danima od 19.00 do 22.00 sata u prostorijama Doma kulture.

Humanitarni koncert počinje u 19.00 časova, a cena ulaznice je 100,00 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>