Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Krkobabić: Nema razloga da zaječarski penzioneri ne daju glas PUPSU na predstojećim izborima u Zaječaru!
Krkobabić: Nema razloga da zaječarski penzioneri ne daju glas PUPSU na predstojećim izborima u Zaječaru!

Krkobabić: Nema razloga da zaječarski penzioneri ne daju glas PUPSU na predstojećim izborima u Zaječaru!

 Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije  Milan Krkobabić obišao je juče Zaječar, gde je u gradskoj upravi održao skup na temu oživljavanja zadrugarstva i srpskog sela. 

Krkobabić je govorio i o predstojećim lokalnim izborima u Zaječaru. Naglasio je ovom prilikom da očekuje podršku zaječarskih penzionera.

„Odluka je jednostavna. Tamo gde je moguće izlazimo samostalno, u lokalnim sredinama. Poštujemo volju lokalnih, gradskih odbora koji zaključe da treba samostalno da izađu na izbore.  Ovo je veliki grad i  mislim da je pravo mesto gde PUPS može da pokaže ono što je operativno radio. Naš model je prost -To je grad Beograd 2008. – 2012., jedinstven konect socijalne politike. U Beogradu 380 hiljada penzionera koristi besplatne gradske prevoze, postoje klubovi za stare, briga o mlađima, o deci sa smetnjama u razvoju, o raseljenim licima, briga o svima onima kojima je pomoć neophodna. Taj koncept je oživeo i u nekim drugim gradovima, nadam se da će i u Zaječaru ukoliko ostvarimo dobar rezultat na predstojećim izborima“, rekao je Krkobabić i dodao:

„Imamo dosra penzionera u Zaječaru,  nema razloga da zaječarski penzioneri ne daju glas PUPSU“!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>