Najnovije vesti
Home / Hronika / Krivične prijave u Boru: Radnik KOP-a „Zagrađe“ istočio 123 litara goriva iz radnih mašina
Krivične prijave u Boru: Radnik KOP-a „Zagrađe“ istočio 123 litara goriva iz radnih mašina

Krivične prijave u Boru: Radnik KOP-a „Zagrađe“ istočio 123 litara goriva iz radnih mašina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo utaja. Sumnja se da je on 18. novembra ove godine u Negotinu ispred jedne prodavnice na klupi pronašao žensku tašnu u kojoj se nalazila lična dokumenta i 6.000 dinara koje je zadržao.

Takođe, pripadnici Ministarsva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovom postupku protiv pedesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

On se sumnjiči da je 30. oktobra ove godine sa KOP-a „Zagrađe“ gde inače radi, iz radnih mašina – bagera i kamiona, istočio 123 litara dizel goriva u šest kanistra koje je potom natovario u gepek svog automobila. Na ovaj način, kako se sumnja, RTB Bor oštetio za oko 18.000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>